Рецепт сирного десерту з персиками



Інгредієнти для приготування сирного десерту з персиками :
 сир нежирний - двісті п'ятдесят - двісті дев'яносто грам
вершки, жирністю не менше тридцяти трьох відсотків - дві - три столові ложки
персики - одна штука, нарізана на часточки
лимон - одна штука (видавлюємо з лимона сік)
лікер апельсиновий - три столові ложки
цукрова пудра - одна столова ложка
мигдаль - двісті - двісті десять грам
бренді гіркий лимонний - дві столові ложки
вафлі (вафельні трубочки) - сорок - сорок п'ять грам
Спосіб приготування сирного десерту з персиками :
 1. Персик опускаємо в дуже гарячу воду на дві секунди, потім знімаємо з нього шкірку, розрізаємо на дві половинки, видаляємо кісточку і нарізаємо акуратними шматочками.
2. У нежирний сир додаємо цукрову пудру і вливаємо лимонний сік. Збиваємо масу міксером. Вливаємо бренді і лікер, перемішуємо. Жирні вершки збиваємо в білу пишну піну і змішуємо з сирним кремом.
3. Сирний крем і акуратні часточки персика викладаємо в прозоріше келихи.
4. Зверху десерт з персиками оформляємо подрібненим в пластівці мигдалем. Красиво викладаємо вафельні трубочки. Охолоджуємо в холодильнику хвилин двадцять і подаємо.
Смачного!