Рецепт полуниці з морозивом зі сколотин і бальзамічним оцтом



Інгредієнти для приготування полуниці з морозивом зі сколотин і бальзамічним оцтом :
 Цукор - три з половиною столові ложки
Свіжий лимонний сік - півтори столові ложки
Маслянка з низьким вмістом жиру - один стакан
Полуниця, порізана на четвертинки - половина кілограма
Натерта лимонна цедра - половина чайної ложки
Бальзамічний оцет - одна чайна ложка
Естрагон - чотири гілочки
Спосіб приготування полуниці з морозивом зі сколотин і бальзамічним оцтом :
 1. У мисці, збиваємо півтори столові ложки цукрового піску, половину столової ложки соку лимона, до розчинення цукру. Додаємо пахту, збиваємо і вливаємо суміш в маленьке блюдо для випікання. Заморожуємо, до повного загустіння. Масу збиваємо міксером кожні тридцять - тридцять п'ять хвилин. Так робимо впродовж трьох годин.
2. У сухий мисці перемішуємо разом з ягодами полуниці залишки цукру і лимонного соку. Додаємо цедру лимона і столовий оцет. Наполягаємо протягом тридцяти хвилин.
3. Викладаємо ягоди полуниці ложкою і виливаємо залишки соку у склянки. Використовуючи вилку, робимо на морозиві зі сколотин кристали і викладаємо ложкою на полуницю. Прикрашаємо естрагоном, свіжим листком м'яти і подаємо.