Рецепт пісочного пирога з сиром



Інгредієнти для приготування пісочного пирога з сиром :
 Борошно, просіяне - двісті п'ятдесят грам
Вершкове масло - сто п'ятдесят грам
Цукрова пудра - сто грам
Ванільна есенція - одна чайна ложка
Розпушувач для тіста - одна чайна ложка
Для приготування начинки:
Сир (сухий, розсипчастий) - двісті п'ятдесят грам
Цукрова пудра - сто грам
Яйця курячі - одна штука
Спосіб приготування пісочного пирога з сиром :
 1. Для приготування нам знадобиться кругла разьемний форма в діаметрі двадцять три сантиметри. На дно форми викладемо лист пергаменту, а бортики форми промажем вершковим жиром. Висипаємо у форму дві третини пісочного тіста (готуємо заздалегідь або набуваємо в магазині). Тісто розрівнюємо і злегка притискаємо руками.
2. Для начинки змішуємо сир і цукрову пудру. Збиваємо в піну куряче яйце і додаємо до сиру.
3. Рівномірно розподіляємо сирну масу на тесті. На начинку з сиру висипаємо інше тісто, вирівнюємо. Тісто має повністю покрити сир.
4. Злегка придавлюємо долонею. Випікаємо в дуже гарячій духовці приблизно двадцять п'ять хвилин. Пиріг охолоджуємо прямо у формі, потім викладаємо і нарізаємо на шматки.
Подаємо в тарілках.