Рецепт вишні в тесті



Інгредієнти для приготування вишні в тесті :
 Для приготування заварного тіста:
Вершкове масло - сто п'ятдесят - сто вісімдесят грам
Вода - один стакан
Борошно - чотириста п'ятдесят - чотириста вісімдесят грам
Яйця курячі - чотири штуки
Яєчний жовток - три штуки
Сіль - одна щіпка
Для приготування вишневої начинки:
Вишні - сорок - сорок п'ять грам
Волоські горіхи - чверть склянки
Ром - одна чарка
Спосіб приготування вишні в тесті :
 1. Масло кип'ятимо разом з очищеною водою, всипаємо пшеничне борошно, вимішуємо гарненько ложкою, потім знімаємо з вогню. Додаємо по одній штуці курячі яйця, заправляємо сіллю і знову ретельно перемішуємо.
2. Змащуємо деко вершковим жиром, викладаємо на нього заварне тісто шаром товщиною приблизно на половину пальця, ножем розрізаємо на сорок рівних квадратиків.
3. Із сорока великих за величиною вишень дістаємо кісточки, замість кісточок вкладаємо в ягоди вишні начинку, розкладаємо по квадратикам з тіста і руками (якщо тісто буде прилипати, змащуємо руки в рослинному жирі, борошно використовувати не потрібно), катаємо кульки з вишнями і обсмажуємо у фритюрі.
4. Готові вишні в тесті обвалюють у цукровому піску, змішаним з порошком какао.