Рецепт пудингу з вишні



Інгредієнти для приготування пудингу з вишні :
 Вишня (без кісточок) - п'ятсот - п'ятсот п'ятдесят грам
Цукровий пісок - дві столові ложки
Маслянка - один літр
Крупа манна - сто сімдесят грам
Вершкове масло - одна столова ложка
Яйця курячі - дві штуки
Ванільний цукор - двадцять п'ять - тридцять грам
Цедра лимонна натерта на тертці (або спеціальним ножем) - одна чайна ложка
Спосіб приготування пудингу з вишні :
 1. Відварюємо на пахте манну кашу, додаємо до неї лимонну цедру, ванільний цукор і одну столову ложку цукрового піску.
2. Кашу манну трохи охолоджуємо, вливаємо яєчні жовтки, перемішуємо, додаємо збиті віночком яєчні білки.
3. Форму, відповідного розміру змащуємо частиною вершкового масла і на третину обсягу заповнюємо манною кашею.
4. З вишень видаляємо кісточки і посипаємо залишками цукрового піску.
5. Частина приготовленої вишні викладаємо у форму зверху на кашу, укладаємо ще один шар каші, потім вишню і знову кашу.
6. Викладаємо на поверхню готового пудингу шматочки вершкового жиру і запікаємо в духовці до утворення скоринки. Дістаємо, трохи охолоджуємо у формі і поміщаємо в холодильник.
Перед подачею сервіруємо за смаком.
Приємного Вам апетиту!