Рецепт кнедлі з абрикосами



Інгредієнти необхідні для приготування кнедлі з абрикосами :
 Картопля - вісімсот грам, відварений в мундирі
Панірувальні сухарі - сімдесят - сімдесят п'ять грам
Борошно пшеничне - двісті - двісті десять грам
Яйця курячі - дві штуки
Вершкове масло - сто п'ятдесят - сто вісімдесят грам
Сіль додаємо за смаком
Цукровий пісок за смаком
Абрикоси, стиглі без кісточки - п'ятнадцять штук
Спосіб приготування кнедлі з абрикосами:
 Для того щоб приготувати апетитні кнедлі з абрикосами:
1. Відварюємо картоплю в мундирі, очищаємо від шкурочкі, розминаємо, і протираємо через дрібне сито.
2. Викладаємо в миску, додаємо невеликий шматочок масла, пшеничне борошно і курячі яйця, збиті невеликою кількістю солі. Гарненько вимішуємо, розділяємо на п'ятнадцять грудочок.
3. Скачуємо з них кульки, приминає кожен з них на долоньці, вкладаємо абрикос без кісточки і формуємо кульку. Приготовлені кнедлі відварюємо в киплячій, трохи солоній воді хвилин шість - сім, поки вони не піднімуться на поверхню.
4. Дістаємо шумівкою і перекладаємо в сковороду з топленим маслом.
5. Посипаємо сухарями і обережно перемішуємо. Перед тим як подавати кнедлі з абрикосами, посипаємо їх цукровою пудрою.