Рецепт двоколірного вишневого пирога з вишневим морозивом



Інгредієнти для приготування двоколірного вишневого пирога з вишневим морозивом :
 Вершкове масло - двісті п'ятдесят грам
Борошно - двісті сімдесят п'ять грам
Цукрова пудра - двісті грам
Мелений мигдаль - сто грам
Яйця - п'ять штук
Коньяк - одна столова ложка
Молоко - одна столова ложка
Какао - одна столова ложка
Розпушувач - один пакетик
Вишні - вісімсот грам
Для приготування морозива:
Жирні вершки (тридцять відсотків жирності) - п'ятсот мілілітрів
Вишні - триста грам
Цукор - сто грам
Мигдальний екстракт - одна крапля
Спосіб приготування двоколірного вишневого пирога з вишневим морозивом :
 1. Масло збиваємо разом з пудрою цукрової. Додаємо курячі яйця по одній штуці, постійно збиваємо. Всипаємо мигдаль, вливаємо коньяк. Борошно просіваємо разом з розпушувачем в нашу масу.
2. Застеляємо невелике деко пергаментним папером і викладаємо дві третини приготованого тесту. В інше тісто додаємо какао і наливаємо молоко. Змішуємо і намазуємо зверху світлого тіста. Вишню звільняємо від кісточок, розподіляємо рівномірним шаром по тесту і випікаємо тридцять вісім - сорок п'ять хвилин.
3. Готуємо морозиво: вишню перемелює з цукровим піском і екстрактом мигдалю. Вершки збиваємо, перешиваємо з пюре з вишень і відправляємо в ємність для заморозки. П'ять годин охолоджуємо, перемішуємо кожні шістдесят хвилин.