Рецепт - суп з локшиною на курячому бульйоні Перші страви


:
Курячий бульйон - 300 мілілітрів
Вода - 100 мілілітрів
Локшина - 70 грам
Часник - 1 зубок
Спаржа - 50 грам
Морква - одна штука
Філе курки варене - 100 грам
Сіль і чорний перець - за смаком

Традиційний суп з локшиною можна урізноманітнити, якщо додамо в нього спаржеву квасоля і трохи часнику.
Спосіб приготування
У невеликій каструльці доллємо до кипіння курячий бульйон, розбавлений 100 мілілітрів теплої кіпеченой води. Спаржеву квасоля очистимо, наріжемо шматочками завдовжки 1-1,5 см. Покладемо в киплячий бульйон локшину, подрібнений зубок часнику і шматочки квасолі. перемішаємо, зменшимо вогонь і варимо 5 хвилин. Відварну курячу грудку наріжемо шматочками, моркву натремо на крупній тертці, покладемо куряче філе і моркву в суп, проваріть ще 3 хвилини, посолити і поперчити. знімемо суп з вогню, посиплемо подрібненою зеленню цибулі.
Як і з чим подаємо
Подавайте суп гарячим. Цей густий ситний суп може замінимо повноцінний прийом їжі в обід.