Рецепт кленових чізкейків



Інгредієнти для приготування кленових чізкейків :
 П'ятсот грам имбирно-горіхового печива, подрібненого
Сто тридцять п'ять грам вершкового масла, розм'якшеного
П'ятсот грам крем-сиру
Чверть склянки цукрової пудри
Два курячих яйця, злегка збитих
Третину склянки кленового сиропу (ще трохи знадобиться для подачі)
Дві чайні ложки пшеничного борошна
Трохи збитих вершків, для подачі
Спосіб приготування кленових чізкейків :
 1. Розігріваємо духовку до позначки сто вісімдесят. Дві невеликі форми зі знімним дном, діаметром вісім - десять сантиметрів змащуємо вершковим жиром.
2. Викладаємо печиво у ємність кухонного комбайна або блендера. Збиваємо в дрібну крихту. Додаємо масло і знову збиваємо.
3. Викладаємо суміш з печива на підготовлену формочку, добре притискаємо, щоб отримати пласт. Викладаємо на деко. Готуємо в гарячій духовці десять хвилин. Охолоджуємо. Знижуємо температуру.
4. У ємності кухонного комбайна збиваємо сир і цукровий пісок до стану однорідної маси. Додаємо курячі яйця, вливаємо кленовий сироп і вводимо борошно, ретельно перемішуємо. Викладаємо на основу з печива.
5. Випікаємо п'ятнадцять - двадцять хвилин, до появи в середині западина. Охолоджуємо при кімнатній температурі протягом ночі. Подаємо разом зі збитими вершками і залишками сиропу.