Рецепт бурякового чатні з коріандром



Інгредієнти для приготування бурякового чатні з коріандром :
 Чотири невеликі буряків
Шістнадцять штук міні-цибулин
Три столові ложки оцту яблучного
Дві столові ложки цукрового піску
Одна столова ложка коріандрового зерен
Чотири щіпки меленої ванілі
чорний перець-горошок за смаком
Із зазначеної кількості продуктів, ви повинні отримати вісім порцій чатні.
Спосіб приготування бурякового чатні з коріандром :
 Для приготування бурякового чатні знадобиться приблизно двадцять п'ять - сорок хвилин.
Буряк добре промиємо і обсушимо на кухонній серветці. Потім запечемо її в теплій духовці, почистимо і поріжемо невеликими квадратиками (намагаємося різати подрібніше).
Лук очистимо від лушпиння і подрібнити. У сковорідці або в маленькому сотейнику зі спеціальним покриттям подогреем оцет. Додамо до теплого оцту пісок цукру, введемо коріндр, насиплемо ваніль і перець горошком. Перемішаємо (цукор повністю розчиняється). Додамо лук. Обсмажимо десять хвилин, не забуваємо перемішати. Додамо буряк і пожарим п'ять хвилинок на великому вогні.
Знімемо з вогню і остудити. Перекладемо чатні з коріандром з сотейник. Тримаємо бурякове чатні з коріандром в добре закритій банці протягом одного тижня. Більш всього поєднується зі стравами з морепродуктів, а також з овочами.