Рецепт фрітатта з беконом, брокколі і цвітною капустою



Інгредієнти для приготування фрітатта з беконом, брокколі і цвітною капустою :
 Чотири картоплини, очищеної та порізаної на шматочки діаметром два сантиметри
Чотириста грам цвітної капусти, порізаної на маленькі суцвіття
Двісті п'ятдесят грам брокколі, порізаної на маленькі суцвіття
Півтори столових ложки соняшникової або оливкової олії
Чотири скибочки бекону, без шкірки, нарізані
Вісім курячих яєць, кімнатної температури
Півтора склянки знежиреного молока
Сто п'ятдесят грам склянки м'якого сиру, натертого на дрібній тертці
Спосіб приготування фрітатта з беконом, брокколі і цвітною капустою :
 1. Викладаємо картоплю і нарізану капусту у велику, чисту миску і розміщуємо на каструлі з гарячою водою. Готуємо п'ят хвилин на паровій бані. Додаємо брокколі. Готуємо вісім хвилин. Промаківаем паперовими, кухонними рушниками.
2. Розігріваємо дві чайні ложки рослинної олії на сковороді. Додаємо бекон, готуємо, перемішуючи, чотири хвилини, до утворення коричневої скоринки. Розміщуємо бекон на паперову серветку. Очищаємо сковорідку від зайвого жиру.
3. Збиваємо курячі яйця і трохи молока у великій ємності, до однорідності. Змішуємо з беконом, частиною сиру і приготованими на пару овочами. Приправляємо сіллю і перцем. Інше масло розігріваємо на сковороді. Додаємо яєчну суміш, зверху посипаємо сиром. Готуємо п'ять хвилин, до готовності. Розігріваємо гриль на великому вогні. Викладаємо, готуємо сім хвилин. Обережно перекладаємо фріттату на досить велике блюдо і подаємо до столу.