Рецепт каррі з овочами в хлібі



Інгредієнти для приготування каррі з овочами в хлібі :
 Дві столові ложки соняшникової або оливкової олії
Три великі картоплини, почищені і порізані на невеликі шматочки
Чотири невеликі моркви, почищені й натерті на тертку
Чотириста п'ятдесят грам помідорів у власному соку
П'ятсот мілілітрів овочевого бульйону
Двісті грам замороженого зеленого горошку
Одна чайна ложка цукрового піску
Чотири маленькі несолодкі булки овальної або круглої форми
П'ятдесят грам горіхів кешью, трохи прожарених і нарубаних
Свіжа зелень кінзи, для подачі
для приготування пряної пасти:
Одна невелика цибулина, нарізана
Два зелених перчика чилі, порізаних
Тридцять п'ять грам імбиру, почищеного і порізаного
Три чайних ложки меленого кумина
Дві чайні ложки меленого коріандру
Половина чайної ложки меленої куркуми
Дві столові ложки соняшникової або оливкової олії
Спосіб приготування овочевого каррі в хлібі :
 1. Духова шафа прогріємо до ста дев'яноста.
2. Для птого щоб приготувати пряну пасту змішаємо в ємності блендера гострий чилі, подрібнену цибулю, роздавлений часник, пряні спеції і імбир. Увіллємо масло.
3. На широкій сковорідці прогріємо масло і пожарим кілька хвилин пасту. Додамо картоплю і терту моркву. Пригасити п'ять хвилин. Додамо помідори і наллємо бульйон. Зменшимо вогонь, як закипить. Готуємо, без кришки, вісімнадцять-двадцять хвилин (картопля за цей час повинен розм'якшитися). Додамо цукровий пісок і зелений горошок, приправимо пряними спеціями і сіллю.
4. З булок зріжемо верх і дістанемо з середини м'якоть. Підсушимо чотири - п'ять хвилин в духовці.
5. Заповнимо булки начинкою з карі та посипем горішками і свіжою зеленню кінзи.