Рецепт паски на паску



Інгредієнти для приготування паски на паску :
 Молоко - п'ятсот - шістсот мілілітрів
Яйця курячі - чотири штуки
Дріжджі - сто грам
Вершкове масло або вершковий маргарин - двісті грам
Цукор - чотириста грамів
Борошно - півтора кілограма
Сіль - одна чайна ложка
Родзинки за смаком
Спосіб приготування паски на паску :
 1. Спочатку розводимо дріжджі в одній склянці не надто теплого молока, з додавання трьох ложок цукрового піску. Залишаємо на певний час.
2. Вливаємо в дріжджі решту молока, додаємо топлений вершковий жир, цукровий пісок, курячі яйця і дрібку солі. Змішуємо до однорідності. Додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто.
3. Викладаємо тісто у посипану борошном ємність, накриваємо кришкою і залишаємо підніматися.
4. Висипаємо двісті грам пшеничного борошна на чисту поверхню, викладаємо тісто, додаємо ізюм і вимішуємо.
5. Поділяємо тісто на ту кількість шматочків, скільки формочок ви підготували. Розкладаємо тісто по формах і змащуємо жовтком. Залишаємо підходити на деякий час. Потім ставимо паски в гарячу духову шафу і випікаємо шістдесят хвилин.
Перевіряємо готовність тіста. Прикрашаємо остиглі, готові паски за бажанням.