Рецепт голубців з начинкою з овочів


Інгредієнти необхідні для приготування голубців з начинкою з овочів :
 Цибуля - одна штука, порізана на часточки
Томати - дві штуки, розрізані на чотири частини
Оливкова олія - ??дві столові ложки
Рис длінозарністий - двісті грам (одна склянка)
Червоний болгарський перець - одна штука, порізаний кубиками
Гриби (шампіньйони) - чотири великі штуки, нарізані скибочками
Баклажани - три штуки, нарізані рівними кружечками
Часник - два зубки, подрібнений
Сир - двісті грам (стакан натертого сиру)
Зелень свіжої петрушки, подрібненої - одна столова ложка
Кедрові горішки - п'ятдесят грам (чверть склянки), злегка прожарені на сковорідці
Вісім листя капусти
Спосіб приготування голубців з начинкою з овочів :
 1. Розігріємо духову шафу. На деко викладемо пергамент і змажемо зверху жиром. Викладемо гуртки баклажанів, подрібнені томати і цибулю і окропити маслом. Приправимо спеціями і перцем. Готуємо двадцять хвилин.
2. Окремо відварити рис. Обсмажимо нарізані печериці, додамо часник. Змішаємо з відвареним рисом, додамо натертий сир і зелень. Приправити сіллю і перцем. Перемішаємо.
3. У широкій каструлі нагріємо воду і зваримо листя капусти. Обсушимо їх серветками.
Викладемо на листя начинку і звернемо в голубці.
Готуємо в духовці хвилин десять. Дістаємо і подаємо відразу до столу.