Рецепт вівсяного хліба із зеленню


Інгредієнти для приготування вівсяного хліба із зеленню :
 Борошно пшеничне, просіяне - чотириста п'ятдесят грам
Цукровий пісок - три - чотири грами
Дріжджі сухі активні - сім грам (маленький пакетик)
Цибуля зелена - тридцять п'ять грам
Кріп, свіжий - тридцять п'ять грам
Сіль - одна щіпка
Вівсяні пластівці великі (бистроразваріваюшіеся) - сто двадцять п'ять грам
Молоко - один стакан (двісті п'ятдесят мілілітрів)
Спосіб приготування вівсяного хліба із зеленню :
 Хочу представити вам рецепт смачного домашнього хлібця. Хліб готувати дуже просто і процес не займає багато часу.
Просеем пшеничне борошно в окрему, суху посуд, зробимо в центрі ямку і наллємо воду і трохи цукрового піску, насиплемо дріжджі. Всі хорошенечко перемішати і залишити в теплі на п'ятнадцять хвилин.
Одночасно можна промити і просушити свіжу зелень. Потім дрібненько її наріжемо і додамо в борошняну масу. Перемішаємо. Наллємо молоко і додамо вівсянку. Замісимо пружне тісто в ємності кухонного комбайна і сформуємо його у формі кулі. Накриємо кухонним рушником і залишимо на сорок - п'ятдесят хвилин.
Потім трохи обімніть тісто руками і зліпимо батон. Ножем зробимо неглибокі надрізи навскіс і залишимо на сорок хвилин.
Печемо хвилин п'ятдесят. Остудимо прямо у формі і наріжемо на шматочки.