Рецепт грецьких пиріжків до великодня



 Інгредієнти для  приготування грецьких пиріжків до великодня :

 Борошно - п'ятсот п'ятдесят - шістсот грамів

 Сир - двісті грам

 Цукор    - Сто грам

 Яйця курячі - дві штуки

 Оливкова олія-половина    склянки

 Бренді - тридцять мілілітрів

 Розпушувач - одна    чайна ложка

 Для приготування начинки:  

 М'який сир - сімсот грам

 Цукровий пісок - дві    столових ложки

 Борошно просіяна - одна    столова ложка

 Жовток, яєчний - одна штука

 Терта лимонна цедра - одна    чайна ложка

 Мелена кориця - одна    чайна ложка

 Спосіб приготування грецьких пиріжків до великодня :

 1. З'єднуємо в сухий мисці цукровий пісок, розпушувач для тіста    і пшеничне просіяне борошно. Додаємо    оливкова олія,    м'який сир і курячі яйця. Вливаємо бренді (тридцять мілілітрів) і вимішуємо    тісто протягом десяти    хвилин.

 2. Готуємо начинку. У чистій, невеличкий    мисці змішуємо сир, мелену корицю, цукровий пісок, просіяне борошно, цедру і жовток.

 3. Стіл посипаємо трохи борошном і розгортаємо на ньому тісто, потім вирізаємо невеликі кола. У середину кожного кружка викладаємо сирну начинку і трохи приминає. Загортаємо і приминає краю коржі.

 4. Викладаємо пиріжки на приготований заздалегідь деко (змащений і застелене пергаментом). Викладаємо пиріжки і змащуємо яйцем. Готуємо в гарячій духовій шафі двадцять хвилин. Дістаємо, Остуджуємо і посипаємо меленої корицею.