Рецепт - пельмені в бульйоні з салатним цикорієм Перші страви


:
Курячий бульйон - 450 грам
Лавровий лист - одна штука
Салатний цикорій - 150 грам
Пельмені - 500 грам
Сіль - за смаком
Перець - за смаком

Якщо вам необхідно перша страва на швидку руку, то кращого виходу ніж приготуємо пельмені вам не знайти! Але цікавіше буде їсти не прості пельмені, а з ароматним присмаком свіжого салатного цикорію.
Спосіб приготування
У великій каструлі змішаємо курячий бульйон з 2 склянками води, додамо лавровий лист і доллємо до кипіння. додамо порізаний великими шматочками салатний цикорій (якщо у вас не знайшлося його, то візьмемо пекінську капусту) і, постійно помішуючи, проваріть 15 секунд. додамо пельмені і проваріть їх 4-5 хвилин, поки вони не спливуть на поверхню. посолити, поперчити і приберемо лавровий лист. розкладемо по тарілками і подаємо в теплому вигляді.