Рецепт паски з білим родзинками



Інгредієнти для приготування паски з білим родзинками :
 Яйця - сім штук
Борошно - два кілограми
Вершкове масло - п'ятсот грам
Цукор - сімсот грам
Сіль - одна щіпка
Дріжджі сухі - одна столова ложка
Рослинна олія - ??сто мілілітрів
Ізюм білий - триста грам
Ванільний цукор додаємо за смаком
Присипка на смак
Спосіб приготування паски з білим родзинками :
 1. Растапливаем вершкове масло і вливаємо в тепле молочко, додаємо сухі дріжджі, п'ять штук яєць, п'ятсот грам цукру, дрібку ванілі, прісиплем сіллю і введемо борошно. Замішуємо тісто, додаємо рослинний жир. Консистенція тіста повинна вийти в міру м'якою і еластичною. Відставляємо тісто в тепле містечко на два - три години, для підняття.
2. Далі додаємо в тісто промитий і обсушенний серветками родзинки і залишаємо ще на якийсь час.
3. Перекладаємо готове тісто в підготовлену форму і залишаємо ще на певній час. Тісто має дійти до країв форми. Не забувайте про те, що тісто не любить протягів. Потім ставимо форму в гарячу духову шафу і готуємо хвилин п'ятдесят. Дерев'яної лучиною перевіряємо готовність паски.
4. Дістаємо готовий паску з формочки і охолоджуємо.
5. Приготуємо глазур. Збиваємо вінчиком або міксером два білка і двісті грам цукрового піску і змащуємо отриманою сумішшю верхівку пасок. Посипаємо зверху присипкою.