Рецепт пасти з куркою та шпинатом



Інгредієнти, які будуть потрібні для приготування пасти з куркою та шпинатом :
 П'ятсот - шістсот грамів пасти рігатоні (якщо ви не знайшли рігатоні, можете використовувати сорт піні)
Два зубки часнику, пропущених через прес або подрібнених в ступці
Одна невелика цибулина, тонко порізана півкільцями
П'ятсот - шістсот грамів курячої грудинки, порізаної на шматочки середнього розміру
Сто двадцять мілілітрів не надто жирної сметани
Двісті двадцять п'ять грам сиру Рікотта
Сто грам шпинатних листя
Спосіб приготування пасти з куркою та шпинатом :
 Відваримо рігатоні, дотримуючись інструкції, наведеної на упаковці. Одночасно з цим почнемо приготування курячої грудки. Куряче м'ясо попередньо промиємо і обсушимо серветками.
У сковорідці обсмажити часник і нарізану півкільцями цибулю. Дістанемо з сковорідки і викладемо шматочки грудки. Обсмажимо до утворення скоринки. Повернемо часник і цибулька назад, додамо сметану, листя шпинату, натерту рикотту. Приправимо за смаком спеціями, сіллю і меленим перцем. Тушкуємо дві хвилини. Викладемо рігатоні і дуже ретельно перемішати. Тут же подамо. Посипем зверху тертим пармезаном.
Для більш соковитого м'яса, крицю слід обсмажувати цілком, а потім нарізати на шматочки.