Рецепт обсмаженого коричневого рису



Інгредієнти для приготування обсмаженого коричневого рису :
 Триста грам коричневого рису
Дві столові ложки сухого хересу
Дві столові ложки масла арахісового
Два курячих яйця, злегка збиваємо виделкою
Сто двадцять п'ять грам кукурудзи
Чотириста п'ятдесят грам свинячого фаршу
Шістдесят мілілітрів солодкого соєвого соусу
Дві чайні ложки масла кунжутного
Чотириста - п'ятсот грам відварених в солоній воді, очищених креветок
Сто - сто двадцять грам замороженого зеленого горошку
Один пучок пліч-Чоя, розібраний і дрібно нарізаний
Дві маленькі цибулини шалот, порізані дрібненько
Спосіб приготування обсмаженого коричневого рису :
 1. У каструлю помістимо рис і наллємо воду. Подогреем. Потім зменшимо вогонь до самого маленького. Відваримо, не накриваючи, постійно перемішуючи, двадцять три хвилини. Зіллємо воду. Промиємо холодною водою, знову сольем воду. Постелимо на піднос пергамент для випічки і викладемо рис. Охолодити.
2. Потім приправимо рис сухим хересом. Нагріємо ложку арахісового масла сковорідці. Додамо куряче яйце, розподілимо його по всій поверхні, як млинець. Смажимо близько хвилини. Приберемо зі сковороди, звернемо трубочкою і тонко поріжемо.
3. Подогреем залишки арахісового масла. Обсмажимо кукурудзу дві хвилини. Дістанемо. Доллємо масло в сковорідку. Обсмажимо м'ясо три хвилини. Наллємо масло кунжуту і додамо соус.
4. Додамо відварений рис, насиплемо горох, введемо креветки, нарізаний пліч чой, баночку кукурудзи і цибулю шалот. Обсмажимо три хвилини, приправимо спеціями і травами.