Рецепт паски сирно-сметанною з йогуртом і згущеним молоком



Інгредієнти необхідні для приготування пасхи сирно-сметанною з йогуртом і згущеним молоком :
 Сир - п'ятсот грам
Сметана (двадцять відсотків) - п'ятсот грам
Згущене молоко - чотириста грамів (одна банка)
Вершкове масло - сто п'ятдесят грам
Лимон - половина штуки
Цукровий пісок - сім чайних ложок
Суміш сухофруктів і цукатів - двісті - триста грам
 Спосіб приготування пасхи сирно-сметанною з йогуртом і згущеним молоком :

 1. Заздалегідь дістаємо з холодильника сметану, масло і сир, щоб вони стали потрібної нам консистенції.
2. У ємності блендера вливаємо сметану і укладаємо масло. Збиваємо. Викладаємо сир і знову сильно збиваємо. Додаємо варене згущене молоко, терту лимонну цедру і вичавлюємо ложку лимонного соку. Збиваємо до рівномірного відтінку. Можете додати трішки цукрового піску.
3. Сухофрукти промиваємо в гарячій воді. Великі сухофрукти нарізаємо на маленькі шматочки. Висипаємо в ємність блендера і дуже акуратно розмішуємо столовою ложкою. Спеціальну пасочницу вистилаємо щільною, вологою тканиною. Залишаємо краю звисати. Виливаємо тісто. Загортаємо краю тканини і Придавлюємо вантажем.
4. Доба охолоджуємо. Готову паску розгортаємо і перевертаємо на сухе блюдо. Прибираємо тканину, а паску прикрашаємо візерунками. Розрізаючи паску, бажано нагрівати ніж до теплого стану.