Рецепт кексів "Царівна Жаба"


Рецепт кексов "Царевна Лягушка"

Інгредієнти для приготування кексів "Царівна Жаба" :
 Пшеничне борошно - триста - триста п'ятдесят грам
Цукровий пісок - двісті - двісті п'ятдесят грам
Білий шоколад - сто грам
Заморожений шпинат - двісті грам
Соняшникова олія без запаху - триста п'ятдесят грам
Яйця курячі - три жарти
Ванільний цукор - десять грам
Розпушувач тіста - десять грам
Спосіб приготування кексів "Царівна Жаба":
 1. Розморожуємо шпинат і перетворюємо його в пюре, використовуючи погружной блендер.
2. У підходящою, чистому посуді збиваємо до пишного стану курячі яйця, цукровий пісок і пакетик ванільного цукру. Додаємо пюре, приготоване зі шпинату, і вливаємо олію, збиваємо до однорідної консистенції. Просіваємо в шпинатну масу пшеничне борошно і змішуємо її з розпушувачем для тіста, знову збиваємо.
3. Білий шоколад розтоплюємо на паровій бані і охолоджуємо небагато (нам потрібна кімнатна температура).
4. Вводимо шоколад в тісто і знову збиваємо.
Процес випікання:
1. Паперові манжети для випічки викладаємо у форми для приготування кексів. Заповнюємо їх на дві третини тестом ..
2. Випікаємо двадцять три - двадцять п'ять хвилин. Остуджуємо кекси, а потім дістаємо з форм.