Рецепт чебуреків пісних з овочами



Інгредієнти для приготування чебуреків пісних з овочами :
 Для приготування пісного тіста:
борошно - сорок - п'ятдесят грам
вода - сорок мілілітрів
сіль - п'ять грам
перець - щіпка
цукор - два грами
Для овочевої начинки:
морква - десять грам
болгарський перець - десять грам
лук ріпка - десять грам
помідор - двадцять грам
печериці - двадцять грам
зелень за смаком
масло рослинне за смаком
часник - кілька зубків
Спосіб приготування чебуреків пісних з овочами :
 1. З пшеничного борошна, сорока мілілітрів води, перцю, солі і цукрового піску замісити тісто.
2. Заздалегідь почищені і промиті овочі наріжемо на тонку соломку. Обсмажимо в гарячій сковорідці орієнтовно п'ять - сім хвилин. Овочі повинні стати трохи хрусткими, в самому кінці додамо подрібнений часник і нарізану зелень, приправити сіллю і меленим чорним перцем. Овочева начинка для чебуреків готова.
3. Готове тісто поділяємо на дві половини. Розкотимо кожну половинку у вигляді кола, на одну частину викладемо овочевий фарш, накриємо іншою частиною. Краю з'єднаємо і скріпимо.
4. Отриманий в результаті овочевий чебурек обсмажити у фритюрі.
Найбільш смачними такі чебуреки будуть, якщо їх подавати разом з пісним майонезом.
Смачного!