Рецепт апельсиново-ванільного пирога



Інгредієнти для приготування апельсиново-ванільного пирога :
 Вершкове масло або вершковий маргарин - сто двадцять п'ять - сто п'ятдесят грам
Цукровий пісок - сто двадцять п'ять - сто п'ятдесят грам
Яйця курячі - три штуки
Ванільний цукор - одна чайна ложка (один пакетик)
Розпушувач (пекарський порошок) - один пакетик
Борошно, просіяне пшеничне вищого ґатунку - двісті - двісті двадцять п'ять грам
Апельсин - одна велика штука
Спосіб приготування апельсиново-ванільного пирога :
 1. Окремо розм'якшуємо вершковий жир (вершкове масло або вершковий маргарин). Для цього поміщаємо сотейник на парову баню або розтоплюємо в мікрохвильовій печі.
Збиваємо масло, яйця і цукровий пісок. Додаємо апельсиновий сік і апельсинову цедру, всипаємо ванілін і вводимо борошно. Вимішуємо до отримання однорідного тіста. Викладаємо в промаслений формочку і випікаємо хвилин тридцять - тридцять п'ять. До рум'яного стану.
2. Форму можете використовувати будь-якої форми і розміру. Кількість інгредієнтів розраховане на діаметр форми приблизно двадцять шість сантиметрів.
3. Готовий пиріг охолоджуємо і посипаємо цукровою пудрою, потім розрізаємо на порційні шматки і подаємо. Можете прикрасити гілочкою м'яти.