Рецепт мигдалевого торта



Інгредієнти для приготування мигдалевого торта :
 Курячі яйця - три штуки
Холодна вода - три - чотири столові ложки
Цукровий пісок - сто п'ятдесят - сто вісімдесят грам
Борошно пшеничне, просіяне - сто - сто п'ятнадцять грамів
Картопляний крохмаль - сто грам
Розпушувач - три чайних ложки
Кокосова стружка - сімдесят - сімдесят п'ять грам
Маскарпоне - п'ятсот грам
Згущене молоко триста грам
Мигдаль - сто - сто двадцять грам
Спосіб приготування мигдалевого торта :
 1. Взобьем курячі яйця з цукром-піском і додамо воду. Не поспішаючи введемо всі інші продукти. Підготуємо круглу, роз'ємну форму (діаметром двадцять чотири або двадцять шість сантиметрів) на дно покладемо пергамент виллємо тісто.
Печемо сорок хвилин. Духовку гріємо до ста вісімдесяти п'яти.
Остудимо готовий бісквіт і наріжемо на два коржі.
2. Очищаємо від шкіри і обсмажити на маленькому вогні або підсушимо в духовці мигдаль. Подрібнимо в ємності блендера. Не захоплюйтеся! Шматочки мигдалю повинні бути досить великими.
3. Маскарпоне зіб'ємо зі згущеним молоком.
4. Почнемо збирати торт прямо у формі. Викладемо один корж. В одну частину крему додамо мигдаль і перемішуємо. Викладемо масу на корж. Накриємо другим бісквітним коржем. Змащуємо залишком крему. Охолоджуємо 12:00. Потім дістаємо торт з форми. Прикрашаємо і посипаємо стружкою з кокоса і мигдалем