Рецепт ватрушки з сиром, родзинками і яблуками



Інгредієнти необхідні для приготування ватрушки з сиром, родзинками і яблуками :
 Для приготування тіста:
Борошно - двісті п'ятдесят грам
Розм'якшений маргарин - сто грам
Яйця курячі - одна штука
Гашене сода - половинка чайної ложки
Ванілін - половина пакетика
Кориця мелена - на смак
Цукровий пісок - сто десять грам
Бренді або коньяк - дві столові ложки
Для приготування начинки:
Яйця - три штуки
Цукор - сто сімдесят п'ять - сто вісімдесят грам
Сир - сімсот п'ятьдесят грам
Манна крупа - п'ять чайних ложок
Сік лимона - одна столова ложка
Ванільний цукор - половинка чайної ложки
Яблука - дві штуки
Спосіб приготування ватрушки з сиром, родзинками і яблуками :
 1. Просіваємо борошно, змішуємо її з цукровим піском і ваніліном, додаємо шматочки вершкового масла. Рубаємо ножем до утворення крихти. Збиваємо яйця і вводимо в борошняну суміш. Вливаємо соду, погашену і перемішуємо. Замішуємо туге тісто.
2. Готове тісто розкачати в пласт і виріжемо склянкою кола. Викладемо кола з тіста на підготовлений раніше деко з високими бортиками (застелений аркушем паперу). Зробимо ямки в кожному гуртку
3. Потім готуємо начинку. Відділимо один жовток. Білок додамо до інших яйцям і зіб'ємо з цукровим піском, до збільшення в об'ємі. Сир протремо через маленьке сито і перемішаємо з манною крупою, ваніліном і лимонним соком. Потім вводимо збиті яйця, акуратно перемішуємо.
4. Яблука почистимо від шкіри і серединок, наріжемо на маленькі бруси, родзинки промиємо і розділимо кожну на дві частини.
5. Ямки, зроблені в кружечках наповнимо сирною начинкою. Готуємо тридцять хвилин.