Рецепт веганських маффинов з морквою і журавлиною



Інгредієнти необхідні для приготування веганських маффинов з морквою і журавлиною :
 Вівсянка (перемелена в ємності блендера до стану борошна) - сто грам (половина склянки)
Морква (терта) - дві штуки
Сік апельсина - вісімдесят мілілітрів
Пшеничне борошно, просіяне через маленьке сито - триста грам (півтори склянки)
Цедра апельсина - дві - три чайних ложки
Рослинна олія - ??вісімдесят - вісімдесят п'ять мілілітрів
Цукровий пісок - двісті грам (один склянки)
Лляні насіння - одна столова ложка
Розпушувач тіста (пекарський порошок) - дві з половиною чайних ложки
Сіль - четверта частина чайної ложки
Тепла вода - шістдесят мілілітрів
Спосіб приготування веганських маффинов з морквою і журавлиною :
 1. Добре прогріваємо духовку (температура повинна бути не менше ста вісімдесяти градусів). Підготуємо форму для приготування кексів або маффінів і промазуємо її вершковим маслом або вершковим маргарином.
2. Перемішуємо всі сухі продукти, які вказані в рецептурі. В іншій, чистій мисці збиваємо всі інші інгредієнти, потім дуже обережно перемішуємо обидві маси до отримання однорідної консистенції.
3. Розливаємо тісто по формах і готуємо в духовці хвилин сорок. Охолоджуємо і подаємо.