Рецепт горіхових булочок з корицею і медової глазур'ю



Інгредієнти необхідні для приготування горіхових булочок з корицею і медової глазур'ю :
 Дві чайні ложки розпушувача тесту (пекарський порошок)
Триста мілілітрів сироватки
П'ятдесят - шістдесят грам вершкового масла або маргарину
П'ятдесят п'ять грам тростинного коричневого цукру
П'ятдесят грам волоських горіхів
Одна чайна ложка меленої кориці
Для приготування глазурі
П'ятдесят грам цукрової пудри
Дві чайні ложки гречаного меду
Спосіб приготування горіхових булочок з корицею і медової глазур'ю :
 1. Приготуємо круглу формочку діаметром двадцять три - двадцять п'ять сантиметрів. На дно постелимо папір для випікання. Духовку прогріємо до двохсот п'ятнадцяти.
2. У велику, суху ємність просеем пшеничне борошно і додамо пекарський порошок. Розітріть з борошном в крихту вершковий жир. У суміші зробимо ямку і вольем сироватку. Замісимо ножем тісто.
3. Викладемо на готову поверхню і вимісити. Розкачати в пласт прямокутної форми.
Горіхи змішаємо з цукровим піском і висиплю на тісто. Скрутимо тісто в рулетик і наріжемо його на шматочки по три сантиметри.
4. Перекладемо булочки в форму у вигляді квіточки. Печемо двадцять п'ять хвилин. Остудимо п'ять хвилин, всередині форми. Потім ще хвилин десять не знімаючи з решітки.
5. Готуємо глазур: перемішуємо цукрову пудру, мед і наливаємо воду. Глазур'ю поливаємо булочки.