Рецепт Флорентіно



Інгредієнти необхідні для приготування Флорентіно :
 Вісімсот грам кукурудзяних пластівців, дрібно рубаних або подрібнених в ємності блендера
Сто вісімдесят п'ять - двісті грам суміші різних сухофруктів (вибирайте суміш по своїм бажанням і уподобанням)
Сто грам пластівців мигдалю, підсмажених на деку
Сто грам смаженого арахісу, дрібно рубаного гострим ножем
Триста дев'яносто п'ять - чотириста грамів згущеного молока
Двісті п'ятдесят - двісті шістдесят грам молочного, білого або чорного шоколаду, розтопленого в мікрохвильовій печі або на паровій бані.
Спосіб приготування Флорентіно :
 1. Духовку розігріємо до ста вісімдесяти п'яти. На чотири листи викладемо пергамент.
2. У маленькій, чистій ємності змішаємо суміш сухофруктів, арахіс, кукурудзяні пластівці, мигдаль і наллємо молоко. Добре зіб'ємо
3. Дві столові ложки готової суміші викладемо на деко. Придавимо зверху вологим рушником. Повторимо дії для всіх кіл.
4. Печемо дванадцять - чотирнадцять хвилин. Остудимо на деку, потім перенесемо на решітку.
5. Поллємо шоколадом Флорентіно. Зробимо виделкою гарні візерунки. Перекладемо, коли глазур охолоне в сухий контейнер і закриємо.
Таке печиво дуже непогано зберігається, стежте тільки за тим, щоб в контейнер не проникало повітря.