Рецепт курки з овочами і натертим пармезаном



 Інгредієнти необхідні для приготування курки з овочами і натертим пармезаном :

 Сто грам подрібненої    зелені петрушки

 Дві чайні ложки сушеного орегано

 П'ятдесят грам натертого на тертку    пармезану

 Один трохи збитий виделкою, яєчний білок

 Вісім штук курячих стегенець    зі шкірою

 Сімсот шістдесят    грам дрібних    картоплин, очищених і порізаних на чотири частини

 Дві червоні цибулини, нарізані на скибочки

 Одна головка часнику, без верхівки

 Спосіб приготування  курки з овочами і натертим пармезаном :

 1. Прогріємо духовку (до температури двісті градусів). Приготуємо    два дека і постелимо в них папір для випічки.

 2. У невеликій, чистою    ємності змішаємо орегано, яєчний білок, тертий пармезан. У кожному курячі стегенця зробимо кишенька. Наповнимо кишені сирною начинкою. Скріпимо зубочистками.

 3. Перекладемо курку на один деко, поллємо    маслом оливи і посолимо.

 4. На другий деко викладемо    картопля, роздавлений часник і скибочки цибулі. Поллємо    маслом і додамо трохи солі.

 5. Обидва дека поставимо в духову шафу. Запечемо    п'ятнадцять - вісімнадцять хвилин. Поміняємо місцями і запекти ще двадцять хвилин. Дістанемо, зубочистки витягнемо, на зубки розберемо часник.

 6. Подамо разом з овочами на блюді.