Рецепт пряної юшки з риби



Інгредієнти необхідні для приготування пряної юшки з риби :
 Одна столова ложка соняшникової або оливкової олії
Одна цибулина, порізана на півкільця
Один зубок часнику, роздавлений ножем
Один маленький перчик чилі, порізаний навпіл
Пола чайної ложки паприки в порошку
Чотириста п'ятдесят мілілітрів томатної пасати (або розім'ятих томатів, консервованих у власному соку)
Двісті п'ятдесят мілілітрів рибного бульйону
П'ятсот п'ятдесят грам філе білої риби, порізаного шматочками
Сто грам зелених оливок
Кілька каперсів, дрібно порізаних
Зелень свіжої петрушки, для подачі
Спосіб приготування пряної юшки з риби :
 1. Духова шафа прогріємо до позначки в сто шістьдесят п'ять.
2. У вогнетривкої, невеликій каструлі нагріємо масло (можна використовувати гусятницю). Зробимо сильний вогонь. Лук згасимо хвилину, додамо роздавлений часник і перець чилі. Додамо порошок паприки і приготуємо ще тридцять секунд.
3. Увіллємо рибний бульйон і додамо пасат. Нагріємо і трохи знизимо вогонь. Додамо рибу, нарізані каперси і зелені оливки.
4. Помістимо в духовку. Приготуємо протягом десяти хвилин. Приправимо за смаком. Посиплемо нарубаного зеленню і подамо.