Рецепт бабки з сиром і яблуками



Інгредієнти для приготування бабки з сиром і яблуками :
 Сир, середньої жирності (п'ять відсотків) - один кілограм, протертий через дрібне сито
Яблука, солодкі - один кілограм, натерті на крупну тертку
Сухарі пшеничні - сто сімдесят п'ять - сто вісімдесят грам
Яйця курячі - чотири, розділені на жовтки і білки і збиті окремо
Цукровий пісок - двісті грам - двісті п'ятдесят штуки
Сіль (бажано використовувати при приготуванні сіль дрібного помелу) за смаком
Масло вершкове (або маргарин, молочний або вершковий) - двісті - двісті п'ятдесят грам
Фруктовий сироп - сто - сто двадцять п'ять мілілітрів
Спосіб приготування бабки з сиром і яблуками :
 1. В окрему, суху посуд перетираємо через маленьке сито сир, додаємо натерті на тертці яблука (попередньо промиті, очищені і просушені), висипаємо мелені пшеничні сухарі, додаємо збиті жовтки, і збиті білки. Приправляємо сіллю і цукром і перемішуємо.
2. Приготовану сирну масу викладаємо у змащену вершковим жиром форму, поміщаємо вниз маленький сотейник з гарячою водою. Випікаємо в духовці приблизно півтори години.
3. Готову сирну бабку подаємо полив фруктовим сиропом.