Рецепт абрікосово- арахісових куточків



Інгредієнти для приготування абрікосово- арахісових куточків :
 Курага - сто грам
Арахіс, обсмажений солоний - сто грам
Вершкове масло або маргарин - двісті грам
Коричневий цукор - сто п'ятдесят грам
Ванільний цукор - один пакет
Сіль додаємо за смаком
Яйця курячі - три штуки
Сметана - сто п'ятдесят грам
Молоко - три столові ложки
Пшеничне борошно - сто п'ятдесят грам
Какао-порошок - двадцять грам
Розпушувач для тіста - дві чайних ложки
Шоколад середньої гіркість - кілька плиток
Спосіб приготування абрікосово- арахісових куточків :
 1. Для тіста: наріжемо абрикоси і измельчим арахіс. На великій швидкості міксером зіб'ємо вершковий жир, додамо цукровий пісок, пакет ванільного цукру, одну дрібку солі. Вимішуємо. По одній штуці додаємо курячі яйця, продовжуємо збивання. Підмішуємо сметану і вливаємо молоко. З'єднуємо пшеничне борошно і какао - порошок, вводимо розпушувач і висипаємо в основну масу. Потім засипаємо рубану курагу і невеликий арахіс, перемішуємо. Підготуємо деко до випічки.
2. Викладаємо тісто і розрівнюємо. Деко поміщаємо в духовку. Час випікання: приблизно двадцять п'ять хвилин. Остуджуємо коржі на решітці, що не знімаємо його з дека.
3. Для глазурі: розламуємо шоколад на дрібні шматочки і розтоплюємо в невеликій каструльці на водяній бані, додаємо масло. Розмазує глазур по коржу, Укладаємо хвилями. Чекаємо, поки глазур стане твердою. Нарізаємо на трикутники і подаємо.