Рецепт заварних сирних кульок



 Інгредієнти для приготування заварних сирних кульок :

 Масло вершкове - сто двадцять - сто двадцять п'ять грам

 Борошно, просіяне через маленьке сито - сто шістдесят - сто шістьдесят п'ять грам

 Тертий сир пармезан - сто грам

 Сир твердий тертий - сто грам

 Яйця курячі - чотири штуки

 Сіль додаємо за смаком  

 Масло рослинне  - Чотириста мілілітрів

 Спосіб приготування заварних сирних кульок :

 1. Викладемо в маленьку каструльку вершкове масло, додамо трохи солі і чорного перцю. Увіллємо двісті п'ятдесят мілілітрів води. Помістимо на вогонь протримаємо, поки масло не почне танути. Знімемо    з вогню і вмішати а пшеничну    борошно. Помістимо на конфорку і потримаємо на вогні, регулярно розмішуючи, поки тісто не придбає однорідність і не почне відходити від бортів каструлі. Знімемо з плити.

 2. Перекладемо тісто в суху миску, додамо    сир і хорошенечко перемішаємо. По одній штуці додамо    в тісто курячі    яйця, ретельно перемішати.    Поставимо тісто охолоджуватися тридцять хвилин.

 3. Від    тесту відділимо одну    чайну ложку і сформуємо невеликі кульки. Викладемо на покриту    пергаментом, суху поверхню. У глибокій, чистому посуді на помірному вогні нагріємо рослинне масло. Обсмажимо партіями кульки з сиру по три хвилини кожну.