Рецепт кексу з кавовою начинкою



Інгредієнти для приготування кексу з кавовою начинкою :
 Яйця курячі - одна штука
Натуральний йогурт - один стакан (двісті п'ятдесят мілілітрів)
Борошно пшеничне, просіваємо через сито - триста грам (півтори склянки)
Вершкове масло - три столові ложки
Цукор - сто грам (половина склянки)
Розпушувач (пекарський порошок) - один пакет (десять грам)
Ванілін - пакетик (одна чайна ложка)
Сіль (краще дрібна) - одна щіпка
Волоські горіхи - п'ятдесят - шістдесят грам
Для приготування начинки:
Цукор - третину склянки (сто вісімдесят грам)
Розчинна кава - дві столові ложки
Кориця, мелена - одна чайна ложка
Спосіб приготування кексу з кавовою начинкою :
 1. Для приготування дуже смачної начинки, ми змішуємо корицю мелену, розчинну каву і додаємо цукровий пісок.
2. Масло топимо в мікрохвильовій печі або на паровій бані і злегка охолоджуємо, змішуємо з курячим яйцем і вливаємо натуральний йогурт.
 3. Додаємо пшеничне борошно, цукровий пісок, пекарський порошок, пакет ваніліну, трохи солі. Ретельно перемішуємо. Половину загального обсягу тесту викладаємо в рясно промазану вершковим маслом форму для випікання.
4. Викладаємо начинку. Зверху накриваємо другою частиною приготованого тесту. Посипаємо меленими горіхами. Випікаємо тридцять хвилин при температурі духової шафи - двісті градусів.