Рецепт ніжного сирного торта



Інгредієнти необхідні для приготування ніжного сирного торта :
 Бісквітне печиво (можете взяти і пісочне) змелюють в дрібну крихту - сто п'ятдесят грам
какао-порошок - дві столові ложки
цукрова пудра - тридцять - тридцять п'ять грам
вершкове масло - сто грам
сир (п'ять - дев'ять відсотків, жирність) - один кілограм
цукор _ неповний стакан (три чверті)
курячі яйця - шість штук
білого шоколаду - двісті - двісті п'ятдесят грам
жирні вершки - вісімдесят - вісімдесят п'ять мілілітрів
крохмаль - одна чайна ложка
чорний шоколад - сто п'ятдесят - сто сімдесят грам
Вершки - сто шістьдесят п'ять мілілітрів
Спосіб приготування ніжного сирного торта :
 1. Роз'ємну форму (діаметр приблизно двадцять шість) покриваємо листом пергаменту для випічки. Руками перетираємо печиво та порошок какао в маленьку крихту, всипаємо цукрову пудру і додаємо м'яке масло. Викладаємо отриману масу в підготовлену форму і притискаємо її до дна. ПО рецептом - НЕ запікаємо.
2. Сир особливо ретельно перемішуємо з цукровим піском і курячими яйцями. Збивати не потрібно.
3. Масу ділимо на дві частини і розкладаємо на дві миски.
4. Растапливаем білий шоколад в залізній мисочці. Змішуємо з вершками (вісімдесят п'ять мілілітрів), перемішуємо з масою з сиру в першій ємності. Розводимо картопляний крохмаль в масі (три столові ложки) і виливаємо в першу ємність. Перемішуємо.
5. Растапливаем чорний шоколад, додаємо в нього вершки, перемішуємо з масою з сиру в другій ємності. Розігріваємо духовку до температури сто сорок градусів, наповнюємо другий деко наполовину холодною водою.
6. Беремо два чайника з заваркою, в кожен з них наливаємо по одній склянці приготовленої начинки. Дуже повільно виливаємо начинку темного кольору в центр основи. Потім білу начинку викладаємо по круговій, починаючи з центру.
7. Розміщуємо форму на підготовлений лист і випікаємо приблизно одну годину і ще п'ятнадцять хвилин. Охолоджуємо, не відкриваючи духовку. Ніч охолоджуємо в холодильнику.