Рецепт шоколадних кексів «Міссісіпі»



Інгредієнти для приготування шоколадних кексів «Міссісіпі» :
 Цукровий пісок - триста вісімдесят - триста дев'яносто грам
Молоко - двісті вісімдесят - триста мілілітрів
Вершкове масло - двісті п'ятдесят грам
Темний шоколад - двісті сорок грам
Віскі - п'ятдесят мілілітрів
Борошно пшеничне - двісті сімдесят - двісті сімдесят п'ять грам
Какао порошок - сорок - сорок п'ять грам
Пекарський порошок - половина чайної ложки
Яйця курячі - дві штуки
Спосіб приготування шоколадних кексів «Міссісіпі» :
 1. Дуже добре і заздалегідь прогріваємо духовку до потрібної температури. А потрібна нам температура - сто шістдесят градусів.
2. Шоколад розтоплюємо на паровій бані, прибираємо його в сторонку на певний час.
3. Яйця курячі збиваємо з цукровим піском, додаємо порізане масло, топлений шоколад і наливаємо молоко, перемішуємо, вливаємо віскі.
4. У суху ємність просіваємо пшеничне борошно вищого сорту, додаємо порошок какао і пакетик пекарського порошку, додаємо в тісто і ретельно перемішуємо до однорідного і гладкого стану.
5. Форми змащуємо вершковим жиром, переливаємо тісто (зверху потрібно залишити один сантиметр) і випікаємо протягом двадцяти п'яти - тридцяти п'яти хвилин.