Рецепт м'ясного кексу з копченою грудинкою, квасолею і сиром



Інгредієнти для приготування м'ясного кексу з копченою грудинкою, квасолею і сиром :
 Грудинка копчена - сто п'ятдесят - сто вісімдесят грам
Ковбаска мисливська - дві штуки
Сир російський - сто двадцять - сто тридцять грамів
Квасоля, консервована - чотириста грамів
Цибуля - одна штука
Зелень на смак
Для приготування тіста:
Борошно пшеничне, просіяне - двісті - двісті п'ятдесят грам
Яйця курячі - три штуки
Майонез - дві столові ложки
Сметана - дві столові ложки
Сіль на смак
Сода, гашене оцтом - половина чайної ложки
Спосіб приготування м'ясного кексу з копченою грудинкою, квасолею і сиром :
 1. Цибулю нарізаємо не дуже великими шматками, обсмажуємо на сильному вогні, додаємо грудинку, порізану на квадратики, подрібнені корінці свіжої зелені, вимикаємо вогонь і додаємо мисливську ковбаску, нарізану кружечками, і висипаємо квасоля, приправляємо перцем і сіллю, в окрему миску нарізаємо сир на квадратики.
2. Яйця курячі змішуємо з майонезом або сметаною, приправляємо сіллю, збиваємо, додаємо харчову соду, всипаємо пшеничне борошно (якщо тісто здається вам густуватим, розбавляйте його водою). Складаємо приготовлену начинку в підготовлену форму, заливаємо тістом, відправляємо в духовку приблизно на вісімнадцять хвилин.