Рецепт - бульйон з НОГИ баранчика


1 нога молодого баранчика, 1 середня картоплина, порізана на шматочки, 1 середня морква, порізана на шматочки, 1 паличка селери, порізана на шматочки, 1 ст л перловки, 1 літр (4 чашки) води

покладемо всі інгредієнти в каструлю, доведемо до кипіння. Знизити вогонь і варимо, накривши кришкою, близько години, щоб м'ясо стало м'яким. Коли суп трохи охолоне, витягнути м'ясо і очистимо його з кістки.
Перелити бульйон з овочами в блендер або міксер і зробимо однорідне пюре.
Зберігати накритим, у холодильнику, до 2х днів
Можна заморожувати маленькими кубиками (наприклад у підносику для заморожування льоду). Порція на 1 л. Від 6 до 9 місяців.