Рецепт пиріжків з начинкою з тушкованої буряка і моркви



Інгредієнти для приготування пиріжків з начинкою з тушкованої буряка і моркви :
 Молоко - один літр
Яйце - дві штуки
Маргарин - половина пачки
Сметана - одна столова ложка
Соняшникова рафінована олія - ??одна столова ложка
Сіль - одна щіпка
Сухі дріжджі - одна столова ложка
Кип'ячена вода - сто мілілітрів
Цукор - дві чайні ложки
Буряк - дві штуки
Морква - дві штуки
Борошно пшеничне
Спосіб приготування пиріжків з начинкою з тушкованої буряка і моркви :
 1. Молоко нагріваємо, щоб воно стало теплим, але не гарячим. Додаємо курячі яйця, топлений маргарин, вводимо сметану, вливаємо олію, приправляємо сіллю ..
2. Дріжджі сухі розводимо окропом, додаємо цукровий пісок. Коли дріжджі злегка піднімуться, змішуємо і розбавляємо молоком.
3. Замішуємо тісто. Беремо кількість борошна, необхідне для замішування крутого тіста.
4. Розміщуємо підходити тісто в сторону на півтори - дві години. Обминали та ще шістдесят хвилин чекаємо.
5. З готового тіста ліпимо коржики для пиріжків, в середину коржиків викладаємо буряк або терту моркву (можна і те і інше), зверху насипаємо цукор або змащуємо повидлом.
6. Скріпимо і обсмажити з усіх боків на теплій сковорідці в рослинному жирі.