Рецепт печива з горіхами і сушеної журавлиною



Інгредієнти для приготування  печива з горіхами і сушеної журавлиною :
 Вершкове масло або вершковий маргарин - сто двадцять п'ять - сто тридцять грамів
Коричневий тростинний цукор - сто двадцять п'ять - сто двадцять вісім грам
Мед (розтоплений) - дев'яносто п'ять - сто грам
Яйця курячі - одна штука
Борошно вищого сорту, просіяне - двісті двадцять - двісті тридцять п'ять грам
Розпушувач тіста (пекарський порошок) - підлога пакетика (п'ять грам)
Горіхи пекан - сімдесят - вісімдесят грам
Сушена журавлина - п'ятдесят п'ять грам (журавлину можете використовувати свіжу, і навіть заморожену)
Спосіб приготування печива з горіхами і сушеної журавлиною :
 Таке печиво дуже добре підійде як смачне доповнення до гарячого чаю або до кави. Таке печиво зручно брати з собою в не дуже тривалу поїздку, і воно досить довго зберігається.
1. В окремій чистій мисці змішаємо вершкове масло, насиплемо цукровий пісок і введемо рідкий мед (який попередньо розтопити на бані). Насадкою міксера змішаємо масу до отримання однорідної консистенції. Додамо пшеничне борошно, перемішану з розпушувачем. Розмішаємо.
2. Горіхи пекан і чисту і суху журавлину измельчим в ємності блендера (шматочки не повинні бути занадто дрібними). Додамо все в тісто і перемішати.
3. Сформуємо з тіста невеликі грудки розміром, як звичайний волоський горіх. Деко накриємо пергаментом, викладемо кульки і спечемо двадцять хвилин.