Рецепт піци з морепродуктами і грибами



Інгредієнти для приготування піци з морепродуктами і грибами :
 Борошно вищого сорту, просіяне - триста п'ятдесят грам
Дріжджі сухі - шістдесят грам
вода - Половина склянки (сто двадцять мілілітрів)
молоко - один стакан (двісті сорок мілілітрів)
олія оливкова - на смак
вершки жирні - двісті п'ятдесят мілілітрів (одна склянка)
часник - чотири зубчики
морський коктейль - двісті п'ятдесят - триста грам
цибуля ріпчаста - одна цибулина
пармезан - двісті п'ятдесят грам
авокадо - одна штука, середнього розміру
гриби свіжі - сто п'ятдесят - двісті грам
креветки - сто п'ятдесят - сто шістдесят грамів
крабове м'ясо чи крабові палички - сто десять грам
Спосіб приготування піци з морепродуктами і грибами :
 Дріжджі розчиняємо у воді (теплою). Перемішуємо борошно і сіль разом, вливаємо розчинені дріжджі. Вимісимо тісто, відставити на дев'яносто хвилин. Потім обминали руками і знову прибираємо.
Морський коктейль потрібно розморозити і промити. Подрібнити його в ємності кухонного комбайна. Наріжемо дуже дрібно часник і цибулину. Обсмажимо, змішаємо з вершками і молоком і додамо у фарш з морепродуктів. На слабкому вогні приготуємо приблизно п'ять - сім хвилин .Потім введемо пшеничне борошно і тертий сир. Готуємо двадцять хвилин під кришкою.
Очищаємо гриби і відварюємо у воді. Нарізаємо скибочками. Креветки розморожуємо і нарізаємо шматочками. Крабове м'ясо теж нарізаємо. Розламаємо авокадо і прибираємо кісточку, нарізаємо м'якоть скибочками.
Розкачуємо тісто і переносимо його в форму. Збризгуємо жиром, укладаємо начинку і прикрашаємо авокадо і сиром.
Двадцять хвилин запікаємо і подаємо.