Рецепт касторкіна цибулевого пирога



Інгредієнти для приготування касторкіна цибулевого пирога:
 Борошно - чотириста грамів
Маргарин - сто двадцять п'ять грам
Сметана - половина склянки
Сіль на смак
Розпушувач тіста - половина чайної ложки
Для приготування начинки:
Цибуля ріпчаста - чотириста грамів
Спеції на смак
Сметана - сто грам
Майонез - сто грам
Яйце - одна штука
Сир - сто сорок грам
Спосіб приготування касторкіна цибулевого пирога :
 1. Борошно і вершковий маргарин нарубаємо до отримання крихти. Додамо сіль, пекарський порошок, введемо сметану і замісити м'яке тісто. Сформуємо з тіста кулю і звернемо його в плівку для продуктів, на тридцять хвилин приберемо охолоджуватися.
2. Цибулю почистимо, наріжемо, як хочете (я зазвичай нарізаємо на скибочки) і обсмажити в сковороді з рослинним маслом до придбання м'якості і легенького зарумянивания. Приправити сіллю і введемо будь-які спеції за бажанням.
3. Сир натремо на середню терку. З тертого сиру, курячого яйця, жирної сметани і домашнього майонезу приготуємо підливку для пирога.
4. Витягнемо тісто і рівномірно розподілимо його руками по всій формі, залишимо бортики. На коржик викладемо цибулю, зверху наллємо підливу.
5. Спечемо пиріг в гарячій духовці приблизно тридцять п'ять хвилин до коричневого відтінку.