Рецепт медовий «Наполенон»



Інгредієнти необхідні для приготування торта медовий «Наполенон» :
 - Чотири курячих яйця,
- Вісімсот грам пшеничного борошна,
- Чотири столові ложки рідкого меду,
- Сто шістдесят грамів вершкового масла,
- Один стакан цукрового піску,
- Півтори чайних ложки соди, гашеного оцтом.
Для приготування сметанного крему:
- Один літр двісті шістдесят мілілітрів досить густої сметани,
- Триста грам цукрової пудри,
- Один невеликий лимон,
- Ваніль на смак
Спосіб приготування торта медовий «Наполенон» :
 Мед рідкий, вершковий жир і цукор розтопити, трохи остудити, змішаємо і вобьем курячі яйця. Потім додамо погашену соду, повільно введемо борошно і замісити тісто.
Тісто має стати масляної консистенції. Розділимо тісто на десять колобків і охолодити їх приблизно тридцять хвилин. Поки тісто буде остигати, займаємося приготуванням крему зі сметани.
На маленьку тертку натремо невеликої лимончик. Можете знімати його разом з цедрою, тоді торт буде трохи гірчити. Якщо не хочете цього, то зріжте ножем.
Зіб'ємо сметану в пінну суміш з цукром, потім додамо ваніль, лимон, знову зіб'ємо і охолодити. Орієнтовно хвилин сорок.
Дістанемо і розкачати тісто. Спечемо коржі в гарячій духовій шафі.
Трохи остудити і промажем кожен кремом. Прикрасимо боки і верх торта кремом.