Рецепт шарлотки з хліба з фруктами



Інгредієнти для приготування шарлотки з хліба з фруктами :
 Пшеничний батон - одна штука
Молоко жирне (жирність три з половиною відсотка) - сто - сто двадцять мілілітрів
Яйця курячі - дві штуки
Яблуко, солодке - одна штука
Апельсин - одна велика штука
Цукор ванільний - п'ятнадцять грам (півтора пакетика)
Цукровий пісок - тридцять грам
Сіль (бажано брати сіль дрібного помелу) - одна щіпка
Цукрова пудра (можете не додавати)
Спосіб приготування шарлотки з хліба з фруктами :
 1. Одну половину свіжого батона розрізаємо на тонкі скибки, зрізаємо з усіх шматків корочку.
2. У чистій і сухій мисці збиваємо курячі яйця і цукровий пісок, додаємо сіль і півтора пакетики ванільного цукру, вливаємо обережно жирне молоко.
3. Половину солодкого яблука очищаємо і нарізаємо на тонкі й акуратні скибочки. Половину великого апельсина теж очищаємо, нарізаємо на рівні квадратики.
4. Форму для випічки об'ємом один літр двісті мілілітрів змащуємо вершковим жиром. Викладаємо перший шар з скибочок хліба, розмоченого в суміші з молоком. Зверху все нарізані фрукти, накриваємо ще одним шаром хлібних скибочок. І заливаємо молочною сумішшю.
5. Добре нагріваємо до температури сто вісімдесят п'ять. Випікаємо шарлотку двадцять п'ять хвилин.