Рецепт картоплі запеченого по-селянськи



Інгредієнти для приготування картоплі запеченого по-селянськи:
 Картопля - один кілограм двісті двадцять грам
соняшникова рафінована олія - ??чотири столові ложки
сіль (бажано використовувати в приготуванні морську сол, н якщо її немає підійде звичайна кухонна сіль) - одна чайна ложка
каррі, гострий, мелений - половина чайної ложки
паприка, мелена - половинка чайної ложки
чорний мелений перець - половина чайної ложки
сушений кріп - половинка чайної ложки
Спосіб приготування картоплі запеченого по-селянськи :
 1. Промиваємо картоплю і нарізаємо його, від шкірки не очищати. Нарізаємо аккуртнимі скибочками або часточками.
2. Змішуємо сіль і прянощі з половиною чайної ложки сушеного уропа. Приправляємо сіллю і спеціями скибочки картоплі.
3. Поливаємо картопля соняшниковою, рафінованою олією і перемішайте руками, поки прянощі і рослинне масло не розподіляться рівномірними скибочками.
4. Розміщуємо картоплю на деку в добре розігріту духовку на тридцять п'ять хвилин.
5. Готову картоплю охолоджуємо злегка і поливаємо улюбленим соусом. Моьжете акуратно притрусити натертим твердим сиром і прикрасити свіжою зеленню.
Смачного!