Рецепт парфе з вишні



Інгредієнти для приготування парфе з вишні :
 Холодний яєчний білок - три штуки
Жовток - три штуки
Сливки, жирністю двадцять відсотків - триста п'ятдесят - триста вісімдесят мілілітрів
Малина, бажано свіжа (можна використовувати інші дрібні ягідки) - сто двадцять грам
Цукровий пісок - двісті двадцять грам
Вишня - триста п'ятдесят грам
Маскарпоне - сто тридцять п'ять грам
Спосіб приготування парфе з вишні:
 1. У охолоджені білки додамо три столові ложки води (дуже холодна) і усиплемо приблизно сто шістдесят грам цукру, помістимо миску з білковою масою на каструлю з киплячою водою. Зіб'ємо білки насадкою міксера на невеликій швидкості (приблизно чотири хвилини), потім знову чотири хвилини на більшій швидкості, потім приберемо миску і ще стільки ж зіб'ємо масу.
2. У результаті цього процесу отримаємо густу масу.
3. Жовтки взобьем з рештою цукром.
4. Подрібнимо в ємності блендера ягоди (попередньо їх слід розморозити).
5. Вершки змішаємо з маскарпоне і зіб'ємо блендером до густоти.
6. Дуже ретельно перемішати.
7. Додамо в масу трохи свіжої малини (якщо ви берете інші ягоди, то додайте їх), не потрібно брати великі ягідки. Перемішаємо масу і відправимо охолодитися.