Рецепт оладок з яблуками



Інгредієнти необхідні для приготування оладок з яблуками :
 Борошно пшеничне, вищого сорту - чотириста п'ятдесят грам
розпушувач для тіста (пекарський порошок) - дві чайних ложки
сіль - одна чайна ложка
цукровий пісок - сімдесят п'ять - вісімдесят п'ять грам
мелена кориця - дві чайних ложки
яблуко - дві штуки
яйця курячі - дві штуки
кисле молоко - п'ятсот мілілітрів
вершкове масло - дві столові ложки
Спосіб приготування оладок з яблуками :
 1. Змішуємо сухі продукти в сухий мисці: просіяне борошно, пекарський порошок, мелену корицю, сіль.
2. У ємності блендера збиваємо курячі яйця і цукровий пісок, акуратно вливаємо кисле молоко (можна взяти кефір) і додаємо вершковий жир, продовжуємо збивання. Маленькими порціями всипаємо суміш з борошном, вимішуємо гладеньке тісто (консистенція повинна бути трошки густіше, ніж на млинці).
3. Яблука нарізаємо тоненькими шматочками, обвалюють кожну часточку в цукровому піску (залишаємо для цього приблизно дві столові ложки).
4. На добре прогріту сковорідку з олією викладаємо тісто ложкою й обсмажуємо оладки, викладаємо по шматочку яблука і перевертаємо.
5. Готові оладки з яблуками повинні вийти рум'яними, карамельними і пишними. Смачного!