Рецепт овочевий запіканки для вегетаріанців



Інгредієнти для приготування овочевий запіканки для вегетаріанців :
 Болгарський перець - дві - три штуки різних кольорів
Помідори - дві штуки
Цукіні - три штуки
Цибуля - дві штуки
Часник - два зубки
Оливкова олія - ??три столові ложки
Панірувальні сухарі - дві столові ложки
Гаряча вода (або овочевий бульйон) - сто двадцять мілілітрів
Петрушка свіжа подрібнена
Червоний перець мелений, дрібна сіль
Спосіб приготування овочевий запіканки для вегетаріанців :
 1. Очищаємо цукіні, нарізаємо їх на однакові кубики. Болгарський перчик очищаємо, прибираємо насіння, дрібно нарізаємо.
2. Помідори обшпарюємо гарячою водою, знімаємо шкірку, нарізаємо на кубики. Лук подрібнюємо ножем.
3. Розігріваємо в сковороді олію (знадобиться одна столова ложка), для початку обсмажуємо солоденький перець, потім додаємо томати, вводимо нарізаний часник і ріпчасту цибулю. Перемішуємо і готуємо на слабенькому вогні приблизно двадцять хвилин.
4. Форму змащуємо маслом рослинним, посипаємо панірувальними сухарями.
5. Викладаємо цукіні і інші підготовлені овочі, кожен шар посипаємо меленим червоним перчиком і солимо. Вливаємо дуже гарячу воду.
6. Запікаємо в духовці тридцять - сорок хвилин (температура сто вісімдесят градусів). Прикрашаємо зеленню.