Рецепт американського печива



Інгредієнти для приготування американського печива :
 вершкове масло - двісті грам
рослинне масло - одна столова ложка
цукровий пісок - двісті - двісті п'ятдесят грам (один стакан)
цукрова пудра - двісті грам
мука _девятьсот - дев'ятсот п'ятдесят грам
ваніль - одна чайна ложка
яйця курячі - одна штука
порошок винного каменю - три чайних ложки
Спосіб приготування американського печива :
 1. Розігріваємо дуже добре духову шафу (необхідна температура коливається в межах ста вісімдесяти - ста вісімдесяти п'яти градусів). Змащуємо дека рослинним маслом.
2. У глибокій мисці змішуємо пом'якшене раніше вершкове масло, рафінована олія, цукровий пісок і пудру, поки не отримаємо гладку однорідну суміш. Вобьем курячі яйця по одній штуці, а потім втрутилися ваніль. Змішаємо пшеничне борошно, харчову соду і винний камінь. Додамо в цукрову масу, трохи перемішавши. За допомогою чайної ложки викладемо тісто на приготований деко.
3. Печемо вісім - дев'ять хвилин в заздалегідь нагрітій духовці, або поки дно печива чи не стане рум'яним. Перемістимо з дек на решітку і остудити.
Смачне і ароматне американське печиво готове. Смачного!